Gastvrij Arnhem

Het centrale registratiesysteem voor de horeca in Arnhem

Een bezoek aan een Arnhems restaurant of café op de planning?

De corona maatregelen stellen dat er een gastenregistratie en gezondheidscheck gevoerd moet worden. Met Gastvrij Arnhem bieden wij hiervoor een centraal registratiesysteem aan. Dit is een initiatief vanuit de Gemeente Arnhem en een samenwerking tussen diverse Arnhemse bedrijven, Platform Binnenstad Arnhem en Koninklijk Horeca Nederland.

Registreren doe je eenvoudig en veilig en kan op de volgende twee manieren:
1. Vanuit huis voorafgaand aan je bezoek. Vul de naam van het restaurant/cafe/hotel in de zoekbalk op de homepage van www.gastvrij-arnhem.nl in en vul de benodigde gegevens in;

2. Bij de deur van het restaurant/cafe/hotel scan je de gepersonaliseerde QR code en vul je de benodigde gegevens in.

Registratie via Gastvrij Arnhem is natuurlijk corona-proof. Dus geen pennen doorgeven, geen papiertjes bewaren maar gewoon een makkelijk online formulier. Gastvrij Arnhem werkt volgens de AVG-wetgeving. De data worden automatisch, na de door de overheid bepaalde bewaartermijn van 14 dagen, verwijderd.

Ben jij een Arnhemse horecaondernemer?
Meld je eenvoudig aan door in te klikken op “Bedrijf aanmelden“. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Hierna ontvang van je van ons alle informatie en je gepersonaliseerde QR-code.

AVG-wetgeving

De privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt gewaarborgd wat betekent dat het platform Gastvrij Arnhem volledig AVG-proof is.

Alle verkregen data worden versleuteld in databases opgeslagen. Deze data worden automatisch na de door de overheid bepaalde bewaartermijn van 14 dagen verwijderd. De verkregen data zijn nooit toegankelijk en inzichtelijk voor de horecaondernemer. 

Het platform Gastvrij Arnhem is privacy vriendelijk ontworpen volgens richtlijnen Autoriteit Persoonsgegevens.

Gastvrij Arnhem, het centrale registratieplatform voor de Arnhemse horeca